17. december – Brev til julemanden

Godaften! Jeg nyder simpelthen så meget at Storm har fået en alder, hvor han forstår det med julen. Han går super meget op i julekalendere, gaver, julepynt og alt hvad der ellers hører til. Her i december starter vi dagen med at åbne julekalender, vi ser oftest lidt jule-tv om eftermiddagen, og så har vi 3 julebøger som vi læser i inden sengetid. Jeg nyder det mindst lige så meget som ham, og tænker da også at jeg har haft lidt indflydelse på, at han er blevet så glad for julen som han er

Især ideen om julemanden fylder rigtig meget for ham og det er simpelthen så hyggeligt. Her til aften satte jeg mig ned sammen med Storm for at skive brev til julemanden. Vi sendte ham en hilsen, en ønskeseddel og en tegning som vi sendte ud af vinduet (i bedste “Krummernes jul”-stil) som han nu tror der er på vej til Grønland. Heldigvis har jeg allieret mig med min morfar som kommer forbi, forklædt som julemand, den 24. så jeg glæder mig simpelthen så meget til at se hvordan han reagerer på mødet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *