19. december – Juleferie

Godaften allesammen.. Jeg ved godt at jeg er en dag bagud i min lille julekalender her på bloggen, men jeg håber sådan at jeg snart får tid at at indhente det forsømte. I fredags gik vores lille firkløver på juleferie og det er virkelig noget vi ser utrolig meget frem til – jul i familiens skød. Det bliver en anderledes juleferie end det plejer, fordi vi ikke har de store planer i juledagene. Vi plejer at være godt booket op med julefrokoster de fleste dage efter jul, men på grund af hele verdenssituationen lige pt. er der lavet godt og grundig om i “plejer”

Når man ikke kan (må) det ene så giver det mulighed for noget andet, så vi vil nyde at have ekstra tid til hinanden og ekstra tid til at lave “ingenting”; lange gåture, højtlæsning, varm kakao med skumfiduser, småkagespisning og masser af kys, kram og leg på gulvet. Jeg glæder mig! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *