20. december – Dagen i billeder

Vi nyder vores juleferie. Storm og morfar leger med biler i døgndrift, min mor arbejder hjemmefra og vi andre går og hygger lidt herhjemme. Dagen i dag har været en ægte hyggedag. Vi startede dagen ud med at Storm og jeg gik i køkkenet for at bage brunkager. Herefter lavede vi en ordentlig portion havregrød som vi spise sammen til morgenmad. Herefter tog alle drengene på tur så jeg havde ro til at pakke de sidste julegaver ind og læse en kop varm kakao mens jeg læste et par kapitler i min bog

Da drengene kom tilbage var det blevet tid til frokost og herefter blev Malte puttet ud i barnevognen. Storm og jeg hentede morfar på hans arbejde da han havde fri og resten af dagen gik med hygge, leg og læsning. Det er simpelthen så dejligt at være hjemme ved familien nogle dage før jul og drengene nyder det i fulde drag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *